تاثیر لامپ های کممصرف برقدرت بینایی
تاثیر لامپ های کم مصرف بر قدرت بینایی
نتایج تحقیقات نشان میدهد لامپ های کم مصرف انسان را بیشتر از 12 درصد از حد معمول در معرض امواج ماورای بنقش قرار داده و بیماریهای چشمی را به همراه دارد. برای مثال در کشور استرالیا آماری از افزایش سالانه 3 هزار بیمار مبتلا به آب مروارید چشم و 7500 مورد زائده ناخنک چشم (Pterygia) گزارش میشود. بنابراین باید بیش از پیش، مسئله خطرهای لامپ های کم مصرف جدی گرفته شود.
تاثیر لامپ های کم مصرف بر قدرت بینایی چگونه است؟
تاثیر گذاری این لامپها زمانی به اوج خود میرسد که یک فرد بیش از حد معمول در معرض نور لامپ های کم مصرف و سوسو زدن آن قرار بگیرد؛ زیرا کسانی که در برابر سوسو زدن نور این لامپها حساس هستند و خصوصا کسانی که به بیماریهایی نظیر اوتیسم، صرع، جذام، سندروم خستگی مزمن، لایم و سرگیجه مبتلا باشند با مشکلات جدیتری مواجه خواهند داشت.
بر اساس تحقیقات بر روی لامپ های فلورسنت فشرده (CFLs) انجام شده است، پیشنهاد میشود بیشتر از یک ساعت به طور مداوم در طول شبانهروز در فاصله کمتر از 30 سانتیمتری لامپ های کم مصرف قرار نگیرید. البته دقت داشته باشید که این مقاله بیشتر به لامپ های کم مصرف مارپیچ پرداخته است. این لامپها اشکال مختلفی دارند و همه آنها مشکلزا نخواهند بود، اما بهتر است به مدت طولانی در معرض آنها نباشیم و به فاصله استاندارد توجه کنیم؛ چرا که با رعایت نکردن فاصله مناسب، امواج ماورای بنفش آسیبهای زیادی به پوست بدن میرساند

نتیجه و پیشنهاد ما
لامپ های کم مصرف زمانی برای انسان خطرناک خواهند بود که در معرض نور آنها قرار بگیرید. پس سعی کنید بر اساس یک زمان و فاصله مشخص از نور این لامپها استفاده کنید.
پیشنهاد میشود از این گونه لامپ ها استفاده کمتری شود و از لامپ های ال ای دی استفاده شود ولی در صورت اجبار پیشنهاد میشود در فضای کاری و محیط باز استفاده شود تا خطر کمتری به خود و محیط زیست داشته باشد.
اما نمیتوان به این معنا دانست تاثیر لامپ های کم مصرف بر قدرت بینایی مستقیم بوده و خطری جدی حتی در کوتاه مدت میباشد.